Az optimális tanóra modelljeservice-ico2


A tanári munka és a tehetséggondozás az eddigieknél is magasabb szintre emelése volt a célja annak az uniós pályázatnak, amelynek záró konferenciáját szerdán tartották az I. Béla Gimnáziumban (Veszprém,2011.11.09)

„… a tehetséggondozás legfőbb színtere a tanóra, a tanóra minősége pedig alapvetően befolyásolja a tanulók előrehaladását.”

A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése 

service-ico2

service-ico2


„A kompetencia-alapú pedagógusképzés regionális szervezeti, tartalmi és módszertani fejlesztése” (TÁMOP – 4.1.2.-08/1/B-2009-0003) elnevezésű projekt felsőoktatást és közoktatást egyaránt érintő tevékenységeinek célja, hogy az elmélet és a gyakorlat szoros kapcsolatára fokozottabban építve, korszerű módszerekkel és eszközökkel növelje a képzések színvonalát, valamint hozzájáruljon az interaktív, inkluzív, tanulóközpontú pedagógiai módszerek minél szélesebb körű alkalmazásához.”

1307446409dscf0191

1307446510dscf0203

 

XVII. Nógrádi pedagógustalálkozó (Fülek, 2011.12.09-10)service-ico2

 


“Több szakmaiságot” – ezzel a hívó gondolattal nyitotta meg 2011. december 10-én Ádám Zita a füleki Ifjúság Utcai MTNY Alapiskola aulájában a XVII. Nógrádi Pedagógustalálkozót, melynek szervezői az SZMPSZ Rimaszombati RPK, a Losonci TV, a Pro Scholis, a Szlovákiai Magyar Protestáns Közoktatási és Közművelődési Egyesület, a füleki Ifjúság Utcai MTNY Alapiskola voltak.

illustration

kep01

 


 

Les ingrédients supplémentaires ne sont pas importants ou le visitez ce est un médicament super fort ou après l’expiration du brevet. Les thérapies médicamenteuses peuvent guérir l’hypotrophie testiculaire. Le lait corporel Iso urée La Roche Posay est un produit capable de contrer les symptômes typiques de la peau sèche tels que la rugosité ou qui régule la transpiration en respectant tous les types de peau.